Byggställningarna på plats!

Oj vad häftigt! Nu är byggställningarna på plats runt hela varvsbyggnaden. I fredags kom en lastbil med långt släp och kran och lyfte av ”jag-vet-inte-hur-mycket-ställning”. Över helgen har ett proffsigt gäng om 4 män som vet hur man bygger ställning varit i Gamleby och byggt, byggt och byggt!

Det liksom spirar i kroppen när man känner att äntligen händer det något stort. Under årens lopp är det trots allt många som har pratat om att de ska göra än det ena än det andra med varvet, men det har varit tomma ord. Nu – ÄNTLIGEN – händer det något. Det största som hänt byggnaden på nästan 70 år! Tänk vad länge ändå som det gamla taket har hållit! En upplevelse att klättra upp i byggställningarna, upp till taknivå och få se hur taket ser ut, se utsikten här uppifrån och … se hur taknocken böljar sig som ett liggande S…. nåväl – nu tar vi i alla fall itu med det här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *